Sastojci
45 ml Džin (Gin)
30 ml Dry Vermouth (Suvi vermut)
30 ml Sweet Vermouth (Slatki vermut)
30 ml Sok od narandže
Ukras
Kora narandže
Kandirana višnja
Ingredients
Sastojci
45 ml Džin (Gin)
30 ml Dry Vermouth (Suvi vermut)
30 ml Sweet Vermouth (Slatki vermut)
30 ml Sok od narandže
Ukras
Kora narandže
Kandirana višnja
Directions
1
U čašu za koktel dodati led, kako bi se ohladila.
2
Šejker napuniti ledom, a zatim dodati: 45ml gina, 30ml suvog vermuta, 30ml slatkog vermuta i 30ml soka od narandže.
Sve to dobro prošejkati.
3
Procedite koktel u prethodno ohlađenu čašu za koktel i uživajte.
Po ličnoj želji koktel možete ukrasiti tanko isečenom koricom narandže i kandiranom višnjom.
Ostavite komentar